Kaspersky VPN

Kaspersky VPN-funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

Kun tilgjengelig i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

VPN-tilkoblingen opprettes med Kaspersky VPN Secure Connection, som tilbys som en del av Kaspersky Plus-abonnementet. Du kan starte Kaspersky VPN Secure Connection fra Start-menyen (i Microsoft Windows 7 eller tidligere operativsystemer), fra startskjermen (i Microsoft Windows 8 eller nyere operativsystemer) eller fra vinduet i Kaspersky-programmet.

Slik starter du Kaspersky VPN Secure Connection fra vinduet i Kaspersky-programmet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Personvern.
  3. I blokken Kaspersky VPN klikker du på Bruk-knappen.

Dette åpner hovedvinduet for Kaspersky VPN Secure Connection.

Du finner mer informasjon om operasjonen til Kaspersky VPN Secure Connection i programmets hjelpefil.